Εμπορική Διαχείριση Praxis

Εμπορική Διαχείριση Praxis

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το Praxis με το ΕΣΠΑ Ψηφιακά Εργαλεία! Καλέστε μας τώρα 2106411483

Οργανώστε και αυξήστε την απόδοση της επιχείρησής σας με την καλύτερη εμπορική διαχείριση της αγοράς!

Η Εμπορική Διαχείριση Praxis είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Ένα μοναδικό προïόν που έχει διαμορφωθεί από την αρχή με σκοπό να βοηθήσει τον επαγγελματία να διαχειριστεί εύκολα όλες τις διαδικασίες και να βελτιώσει την εικόνα και την απόδοση της επιχείρησής του.

Αποκτήστε τώρα το Praxis!

1. Praxis Τιμολογιέρα μόνο 300 €.
Στην τιμή περιλαμβάνεται το συμβόλαιο συντήρησης για το 1ο έτος! (Τηλεφωνική Υποστήριξη - Απομακρυσμένη Υποστήριξη - Updates νέων εκδόσεων).
Από το 2ο έτος το συμβόλαιο συντήρησης είναι στα 120 ευρώ.

2. Αγοράστε το από 450€ και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
Αγοράστε το Praxis από 450€ (Βασική Έκδοση: Πωλήσεις-Προσφορές-Παραγγελίες-Ημερολόγιο-SMS-Στατιστικά) και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
Στην τιμή περιλαμβάνεται το συμβόλαιο συντήρησης για το 1ο έτος! (Τηλεφωνική Υποστήριξη - Απομακρυσμένη Υποστήριξη - Updates νέων εκδόσεων).
Καλέστε μας στο 2106411483 για προσφορά αν ενδιαφέρεστε για τις επιπλέον δυνατότητες του Praxis.

3. Ενοικιάστε το Praxis με 30€/μήνα και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
Ενοικιάστε το Praxis με 30€/μήνα (Πλήρης Έκδοση: Αγορές-Πωλήσεις-Απόθεμα Αποθήκης) και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:


3. Αποκτήστε την Cloud έκδοση του Praxis σε τιμή προσφοράς, μόνο με 35€/μήνα!
Αποκτήστε την Cloud έκδοση του Praxis σε τιμή προσφοράς μόνο με 35€/μήνα (Πλήρης Έκδοση: Αγορές-Πωλήσεις-Απόθεμα Αποθήκης). Στην τιμή περιλαμβάνονται:


Εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται το Praxis. (Δείτε ενδεικτικό πελατολόγιο...)

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά:

Πελάτες – Προμηθευτές
Πλήρη διαχείριση πελατών-προμηθευτών. Πολλαπλές διευθύνσεις, αναλυτικές κινήσεις-υπόλοιπα. Αναγράφοντας μόνο το ΑΦΜ συμπληρώνονται αυτόματα όλα τα στοιχεία του πελάτη ή προμηθευτή ακόμα και αν είναι εταιρεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Αποστολή sms, email, newsletter. Διαχείριση επαφών.

Πωλήσεις - Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Διαχείριση όλων των παραστατικών πωλήσεων χονδρική - λιανική. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση. Τιμοκατάλογοι χονδρικής - λιανικής. Τιμές ειδών ανά πελάτη και ανά ποσότητα. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (αυτόματη αποστολή παραστατικών με email). Ενημέρωση για Δελτία Αποστολής σε εκκρεμότητα και αυτόματη δημιουργία Τιμολογίων. Δυνατότητα για δεύτερη έκπτωση. Διαχείριση IMEI (για κινητά κλπ.). Υπολογισμός καθαρού - μικτού βάρους. Εισπράξεις - υπόλοιπα πελατών, επιταγές. Παραγγελίες πωλήσεων, εισαγωγή παραγγελιών από excel, ενημέρωση για δεσμευμένο απόθεμα, Picking list, Packing list. Διαχείριση πωλητών (προμήθειες, πωλήσεις), καναλιών πώλησης. Βιβλία εσόδων.

Εμπορικό πρόγραμμα Praxis

Αποθήκη
Αναλυτικά στοιχεία για κάθε είδος, barcode, κινήσεις είδους, πολλαπλοί προμηθευτές ανά είδος, σύνθετο είδος, φωτογραφίες είδους, διαχείριση είδους ανά αποθήκη (επισήμανση είδους κάτω από το επιτρεπόμενο stock). Πολλαπλές αποθήκες - Υποκαταστήματα. Διαχείριση παρτίδων (Lot Numbers) - Ιχνηλασιμότητα. Χρώμα - Μέγεθος.
Μεταποίηση - Συνταγές ειδών (πρώτες ύλες - τελικό προϊόν).

Αγορές - Δαπάνες
Παραστατικά αγορών, πληρωμές - υπόλοιπα προμηθευτών, βιβλία εξόδων. Παραγγελίες αγορών. Διαχείριση Δαπανών.

Σύνδεση με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop)
Σύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας, αυτόματη ενημέρωση ειδών, αποθέματος, τιμών, παραγγελιών, πελατών.
Το μοναδικό που συνδέεται με όλα τα eshop!!! ( WordPress-WooCommerce, PrestaShop, Shopify, Opencart, Magento, CS-Cart, Zen Cart, X-Cart, VirtueMart, Drupal..., ακόμα και με custom eshop!)
Έχετε περισσότερα από ένα e-shop; Το Praxis μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με πολλά e-shop!
Επικοινωνεί online με τα συστήματα μεταφορικών εταιρειών Courier (ACS, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, Courier Center, Speedex, EasyMail, TAS Courier...)

Διαχείριση Υποκαταστημάτων
Διαχειριστείτε online τα καταστήματά σας με την Cloud έκδοση του Praxis! Δείτε real-time τα αποθέματά σας ανά κατάστημα, τις κινήσεις και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του δικτύου σας.

Προσφορές σε πελάτες - Marketing
Διαχείριση προσφορών σε πελάτες, εκτύπωσή τους σε pdf, αποστολή στον πελάτη με email. Υπενθυμίσεις για follow-up προσφορών. Μαζική αποστολή e-mail, sms, newsletter σε πελάτες - επαφές για προσφορές, ενημερώσεις. Δώρο 100 SMS! Μαζική εκτύπωση ετικετών.

Γενική λογιστική - Γέφυρα με λογιστικά προγράμματα
Γενική λογιστική (βιβλία Β και Γ κατηγορίας) με έτοιμη τη γέφυρα σύνδεσης με την Εμπορική Διαχείριση Praxis.
Έχετε δικό σας λογιστικό πρόγραμμα; Σας παρέχουμε τη γέφυρα σύνδεσης του λογιστικού σας προγράμματος με το Praxis.

Διαχείριση Επισκευών (Service)
Παρακολούθηση επισκευών σε όλα τα στάδια (παραλαβή συσκευής, ανάθεση σε τεχνικό, έλεγχος, ενημέρωση πελάτη, έναρξη - λήξη επισκευής). Ενημερώστε με SMS τον πελάτη σας εύκολα και άμεσα για την πορεία της επισκευής. Δυνατότητα ελέγχου και προγραμματισμού των συνεργείων, των επισκέψεων και των εργασιών στον χώρο του πελάτη σας.
Περισσότερα »

Σύστημα επιβράβευσης πελατών (Loyalty)
Διατηρείστε το πελατολόγιό σας και κερδίστε νέους πελάτες επιβραβεύοντας τους με πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενη αγορά. Με απλό και εύχρηστο τρόπο το Praxis σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε αφοσιωμένη πελατεία.

Διαχείριση Έργων
Παρακολούθηση εσόδων - εξόδων ανά έργο. Διαχείριση ενεργειών (tasks).

Εταιρικό Ημερολόγιο – Υπενθυμίσεις
Οργάνωση των εταιρικών ενεργειών (ραντεβού, τηλεφωνικές κλήσεις, υποχρεώσεις) σε μορφή ημερολογίου με δυνατότητα υπενθυμίσεων για εύκολη διαχείρισή τους.

Στατιστικά - Αναφορές
Πλήρη στατιστικά στοιχεία για πωλήσεις - αγορές - δαπάνες. Προβολή ανά έτος / μήνα / ημέρα, ανά πελάτη, ανά κωδικό είδους. Ταμείο - Απόδοση ΦΠΑ. Αποτίμηση αποθέματος αποθήκης. Report generator.

Τεχνική Υποστήριξη
Η InfoValue είναι πάντα δίπλα στον πελάτη παρέχοντας άμεση τεχνική υποστήριξη:

 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • Απομακρυσμένη Υποστήριξη
 • Εργασίες παραμετροποίησης
 • Αναβαθμίσεις (Updates)

Ασφάλεια δεδομένων
Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή καθώς το Praxis εγκαθίσταται στο δικό σας υπολογιστή και δεν απαιτείται σύνδεση internet.


Κατεβάστε και δοκιμάστε δωρεάν την Εμπορική διαχείριση Praxis

Praxis στο Cloud!
Επιλέξτε την Cloud έκδοση του Praxis, για να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή όπως PC, Mac, tablet, smartphone με Windows, Android ή iOS, όπου και αν βρίσκεστε. Οι server μας παρέχουν υψηλή ταχύτητα πρόσβασης και μέγιστη ασφάλεια. Αποφύγετε τα κόστη για αγορά και συντήρηση υπολογιστών και server και ανεβείτε στο cloud!


Cloud Εμπορικό πρόγραμμα Praxis

Praxis Mobile!
Το PraxisMobile αποτελεί μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να χειρίζεστε τα δεδομένα και τις δυνατότητες του Praxis και από το κινητό ή το tablet σας.
Περιλαμβάνει πρόσβαση στα στοιχεία:

 • Πελατών (πλήρη στοιχεία, υπόλοιπο - καρτέλα πελάτη, πωλήσεις, εύκολη τηλεφωνική κλήση, άμεση αποστολή email, εύκολη προβολή στον χάρτη google maps της διεύθυνσης).
 • Προμηθευτών (πλήρη στοιχεία, υπόλοιπο - καρτέλα προμηθευτή, εύκολη τηλεφωνική κλήση, άμεση αποστολή email, εύκολη προβολή στον χάρτη google maps της διεύθυνσης).
 • Ειδών (πλήρη στοιχεία, τιμές, απόθεμα, στατιστικά πωλήσεων).
 • Ημερολόγιο (πλήρη στοιχεία για ραντεβού, υποχρεώσεις).
 • Στατιστικών (Ταμείο τελευταίων 7 ημερών, Πωλήσεις ανά κατηγορία).
Επίσης, διαθέτει τη δυνατότητα:
 • Παραγγελιοληψίας από εσάς ή τους πωλητές σας που βρίσκονται στον χώρο του πελάτη σας. Τις παραγγελίες που καταχωρείτε μέσω του PraxisMobile μπορείτε να τις εισάγετε αυτόματα στο Praxis και στη συνέχεια να τις εκτελείτε και να τις τιμολογείτε.
  Δείτε περισσότερα
 • Τιμολόγησης του πελάτη σας, εκτύπωση του τιμολογίου και αποστολή με email. Αυτόματη ενημέρωση στο Praxis των τιμολογίων που εκδίδετε από το κινητό σας.
Δείτε εδώ τη δοκιμαστική έκδοση του Praxis Mobile
Συνδέεστε με τα στοιχεία:
Χρήστης: demo1
Κωδικός: demo2
(Παράδειγμα αναζήτησης πελάτη: Πελάτης1, προμηθευτή: Προμηθευτής1 , Είδους: Τηλεόραση)
Praxis Mobile


Εγκατάσταση Praxis στον υπολογιστή σας:
Αγοράστε το Praxis
μόνο από 450€ !

Ενοικιάστε το Praxis
μόνο 30€/μήνα!
Praxis στο Cloud!
whitelogo
© 2022 InfoValue.gr - All rights reserved.