Λογισμικό κατά παραγγελία

Κατασκευάζουμε λογισμικό για τις δικές σας ανάγκες

Οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων διαρκώς μεταβάλλονται και γίνονται όλο και πιο περίπλοκες με συνέπεια οι απαιτήσεις από το λογισμικό να αυξάνονται και συχνά να μην καλύπτονται από τις τυποποιημένες εφαρμογές πληροφορικής που διατίθενται στην αγορά.

Το λογισμικό κατά παραγγελία αποτελεί σε αυτές τις περιπτώσεις τη μοναδική λύση ώστε μια επιχείρηση να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες της με ένα λογισμικό που θα είναι κατασκευασμένο και προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε αυτή.

Η InfoValue διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή λογισμικού κατά παραγγελία καθώς έχει δημιουργήσει εφαρμογές πληροφορικής για πολλούς και διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων και οργανισμών πάντα με επιτυχία.

Η αυστηρή προσήλωση στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη και η επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Case studies

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΤΣΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Η InfoValue υλοποίησε για την εκτυπωτική εταιρεία ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ εφαρμογή λογισμικού για τη διαχείριση των πελατών, παραγγελιών και αποθεμάτων τυπογραφικού χαρτιού.

Δεσμός
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εμπιστεύτηκε την InfoValue για την κατασκευή λογισμικού διαχείρισης Δωρητών, Οργανισμών και logistics με διαδικασίες FIFO.

Interflora
Η Interlora επέλεξε την εταιρεία μας για την κατασκευή του συστήματος διαχείρισης των παραγγελιών της και των ανθοπωλείων - μελών του πανελλήνιου δικτύου της.

Florint - Παγκόσμια Ομοσπονδία Ανθοπωλών
Η εταιρεία μας κατασκεύασε για τη Florint, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ανθοπωλών με έδρα τις Βρυξέλες, το πρόγραμμα FlowerCup, ένα πολυγλωσσικό και πολυπαραμετρικό σύστημα διαχείρισης διαγωνισμών ανθοδετικής.

Εμπιστευθείτε και εσείς την InfoValue για την κατασκευή του λογισμικού σας!
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο:
 

Τηλέφωνο:
   

Email:

Μήνυμα:

Αποστολή

whitelogo
© 2022 InfoValue.gr - All rights reserved.